Har du noe (nesten hva som helst!) som du vil lære bort og drive med sammen med andre?

Vi trenger deg som går på ungdomsskolen og som kunne tenke deg å bli med på prosjektet Ungdom for barn. Prosjektet er et samarbeid mellom Tangenåsen FAU, Nesodden barnesjakklubb og Nesodden bibliotek, og går ut på å samle ungdom og de største barneskolebarna, der ungdommene fungerer som veiledere i utvalgte prosjekter. Det vil foregå på Tangenten eller biblioteket etter skoletid, og det vil bli servert enkel lunsj. Er du med minst 10 ganger er du med i trekningen om et gavekort på en av Nesoddens cafèer.

Er du interessert? Eller vil du bare høre mer om prosjektet? Ta kontakt med ungdomsbibliotekar Mariken på e-post: mariken.stadskleiv@nesodden.kommune.no

Ungdom for barn er et prosjekt støttet av Sparebankstiftelsen DNB.