Snart kommer den syvende og siste boken av serien «De syv søstre» av Lucinda Riley. Boken «Den savnede søsteren» kommer til biblioteket medio mai og har allerede lang venteliste. Det har vært en enorm interesse og mye utlån på serien om de adopterte søstrene.

De seks søstrene D’Apliése som vi har lest om til nå har funnet ledetråder etter den savnede søsteren som tar dem på en reise til en vingård i New Zeeland, Australia, Canada, Frankrike, England og Irland. Det virker som den savnede, syvende søsteren ikke ønsker å bli funnet, hun forsvinner hver gang de nærmer seg henne.

Har du ikke lest de første bøkene om «De syv søstrene» kan du lese dem nå. Du kan låne dem på biblioteket eller i BookBites.

Her er rekkefølgen på bøkene i serien

• De syv søstre, 2015
  • Stormens søster, 2015