I denne tida vi er inne i nå er det ekstra viktig med gode opplevelser som en god bok eller en god film. Vi anbefaler dere å utforske disse digitale tilbudene som er gratis.

BookBites

Med Bookbites kan du låne, reservere og lese bøker digitalt. Bookbites kan brukes på mobile enheter som benytter operativsystemene iOS eller Android. Appen Bookbites kan lastes ned fra App Store eller Google Play. Du trenger lånekort og pinkode for å bli bruker. I Bookbites finner du både romaner og fagbøker, lesestoff for barn og voksne, og lydbøker.

Sjekk også: Videoguide til opprettelse av ny bruker i BookBites

Filmbib

Med ditt nasjonale lånekort har du gratis tilgang til Filmbib. Du logger på tjenesten med ditt lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter. I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid. Filmbib – se film med ditt lånekort!

Bokhylla.no

Gjennom Bokhylla-avtalen til Nasjonalbiblioteket er det digitalisert og gjort tilgjengelig ca 275 000 bøker med utgivelsesår fram til år 2000. Bokhylla.no er gratis tilgjengelig for alle med norsk IP-adresse. https://www.nb.no/search

Ta kontakt med oss på biblioteket om du har spørsmål om våre digitale tilbud.