Velkommen til foredrag og årsmøte for Nesodden biblioteks venner. Torsdag 12. mars klokka 18 i bibliotekhjørnet.
Foredraget med Lene Ask er åpent for alle!

MELLOM ORDENE av Nesoddenforfatter Lene Ask:

Lene Ask er en tegneserieskaper, illustratør, forfatter og fotograf. Ask er utdannet fotograf ved Kunsthøgskolen i Bergen, men har markert seg mest som tegneserieskaper og barne- og ungdomsbokforfatter. Hun debuterte med tegneserieromanen Hitler, Jesus og farfar (2006), om oppvekst i bibelbeltet på Sør-Vestlandet og jakten på en farfar som var tysk soldat under andre verdenskrig.

Lene Ask kommer for å presentere noen av sine bøker og snakke om hvordan hun veksler mellom ord og bilder når hun forteller historier og hvorfor tegneserier egner seg spesielt godt til å skildre de vanskelige historiene. Er det i det hele tatt mulig å tegne helt sant?

Etter foredraget blir det årsmøte for Nesodden biblioteks venner:
1. Godkjenning av innkalling
2. Årsberetning og økonomi