Emily forever Skaranger«Emily Forever» av Maria Navarro Skaranger handler om en 19 år gammel jente som er forlatt av sin småkriminelle kjæreste Pablo. Pablo fikk Emily til å føle seg som en kjendis. Han gav henne et smykke, han sa pene ting til henne og en gang tok han henne med ut til et fint sted med hvite duker og fine glass der Emily kunne bestille hva hun ville. Han forlater henne og når han ikke lenger tar telefonen når hun ringer blir hun alene. Emily er nå gravid, hun jobber på Kiwi og bor i en liten leilighet på østsiden av byen der det står mange blokker tett i tett.

Emily befinner seg i en krise, hun er ulykkelig, lar livet flyte og hun har ingen plan for framtiden. Hun har ikke så mye ressurser, er sliten og føler seg svak og må bare takle det som skjer.
Emilys mor stiller opp og prøver så godt hun kan og hjelpe til med forberedelsene til babyen skal komme. Hun er også alenemor akkurat som Emily blir.
Vi lærer å kjenne Emily på bakgrunn av hvordan hun blir sett av de som er rundt henne. Helsevesenet, av politiet, moren, naboen og politiet som prøver å finne Pablo.
Dette er en bok som gjør inntrykk om en ung mor som aldri snakker høyt om seg selv eller om drømmene sine.

Sissel

Translate »
Share This