Søk i katalogen


MEG OG MITT

Hva skjer?

des
7
man
11:30 Seniorkino
Seniorkino
des 7@11:30-13:30
Seniorkino @ Auditoriet, Tangenten
NB: Den siste filmvisningen før jul blir 7.desember klokka 11.30. Velkommen til Seniorkino annenhver mandag kl. 11.30 i Auditoriet. (De to siste visningene kun en ukes mellomrom.) Vi starter opp igjen etter jul allerede 4.januar[...]
des
10
tor
16:00 Nesodden kommune blir Friby!
Nesodden kommune blir Friby!
des 10@16:00-17:00
Nesodden kommune blir Friby!
Nesodden kommune og ICORN signerer avtale om medlemskap 10. desember kl. 16:00. Det vil bli innlegg av forfatter og aktivist Thorvald Steen, styreleder i ICORN Chris Gribble og ordfører Truls Wickholm. Arrangementet avholdes i Ungdomsarenaen[...]
jan
4
man
11:30 Seniorkino – Håp
Seniorkino – Håp
jan 4@11:30-13:30
Velkommen til Seniorkino i Auditoriet annenhver mandag kl. 11:30 Denne gangen viser vi filmen Håp fra 2019 Omtale fra Filmrommet: Anja lever med samboeren Tomas i en storfamilie med felles barn og stebarn. På Lille[...]

Betjent åpningstid

Åpningstider i dag:
9.00 - 15.30
Dag Åpen Stengt
Mandag 9.00 15.30
Tirsdag 9.00 19.00
Onsdag 9.00 15.30
Torsdag 9.00 15.30
Fredag 9.00 15.30
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Reduserte åpningstider for å unngå smittespredning av COVID-19
 

FILMBIB Grønn filmbib logo

Med ditt nasjonale lånekort har du gratis tilgang til Filmbib. Du logger på tjenesten med ditt lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter. I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid.

Filmbib – se film med ditt lånekort!

PRESSREADER – AVISER FRA HELE VERDEN

Appen PressReader gir deg tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter på mer enn hundre forskjellige språk. Stikker du innom Nesodden bibliotek, får du gratis tilgang. Last ned appen til din telefon eller nettbrett og ta turen innom biblioteket. På vårt trådløse nettverk får du nedlastingstilgang i 7 dager, også etter at du har forlatt Tangenten. Du har dessuten tilgang til PressReader sin nettsideutgave på bibliotekets PCer. 

Fra og med våren 2020 har du også tilgang til PressReader hjemmefra eller på mobil/nettbrett selv om du ikke kommer innom biblioteket. Logg inn i Meg & Mitt og trykk på PressReader-knappen nederst til venstre. Du får da tilgang i 7 dager. Hvis du bruker mobiltelefon eller nettbrett, må du velge webversjon – PressReader-knappen er dessverre ikke tilgengelig i mobilversjonen.

Du kan opprette en personlig konto på PressReader. Klikk på Sign in-knappen oppe til høyre. Velg «New user? Sign up now free».

mobilweb06LÅNEKORT PÅ MOBIL

Når du bruker bibliotekets web-app kan du få lånekortet ditt på smarttelefonen, og bruke mobilen som lånekort.

Ved å bruke bibliotekets web-app for smarttelefon og nettbrett får du en enkel tilgang til søk, lånekonto og lånekortet ditt. Da har du alltid med deg biblioteket, uansett hvor du er. Åpner du bibliotekets websøk på mobiltelefon eller nettbrett, blir du sendt til Mikromarcs web-app.

FACEBOOK

8 hours ago

Nesodden bibliotek

En bok som passer å lese nå i adventstida: "Å løfte og bli løftet. Ta vare på gnisten i deg selv og andre" av vår lokale forfatter Bjørk Matheasdatter.

Bjørk Matheasdatter fortalte oss dette om boka da vi tok en prat med henne tidligere i år:
-Vi er alle født med gnist, men hvordan kan vi ta vare på den gjennom livet? Hvordan kan vi løfte oss selv og hverandre, både hjemme og på jobb? Det forsøker jeg å skrive noe om, på en måte som gir inspirasjon og refleksjon. Jeg definerer gnisten som gleden over livet, interessen for å lære og gløden til å skape noe nytt. Det er viljen til å gjennomføre og til å stå i det vanskelige. Det er evnen til å knytte seg til andre, til å gi og ta i mot. Gnisten er i oss, og mellom oss.

God 4.desember og god adventshelg!
...

View on Facebook

1 day ago

Nesodden bibliotek

Vi anbefaler å lese i adventstida eller i juleferien: Norra latin. Drømmenes skole av Sara Bergmark Elfgren (Kagge 2019).

Nesodden biblioteks ungdomsbibliotekar Mariken Stadskleiv anbefaler:
Norra latin kan beskrives som en svensk romanversjon av Skam, ispedd overnaturlige elementer.

Boka handler om Tamar, Clea, Tim og de andre elevene ved Norra latin, en ærverdig, myteomspunnet sceneskole midt i Stockholm. Mens Clea og Tim er barn av noen av Sveriges mest kjente og kjære skuespillere, kommer Tamar fra en vanlig svensk-georgisk familie i Østersund. Men hun bærer på et stort talent, og etter hvert også på en mystisk hemmelighet.

I førtiårene, da Norra latin var en ren gutteskole, inntraff en tragedie i skolens aula. En lektor døde plutselig under en forestilling, og samtidig forsvant stjerneeleven Erling Jensen. Hva skjedde egentlig? Og kan det være Erling som prøver å få kontakt med Tamar fra skyggene?

Drømmenes skole, er første bok i en planlagt trilogi.

Mariken anbefaler denne altoppslukende, mystiske pageturneren til ungdom, unge og eldre voksne som vil ha et univers å dykke inn i som varer lenge. Boka anbefales til alle som vil ha en tjukk, smart og moderne spenningsroman!

Ha en god 3.desember! Hilsen Mariken og resten av oss på Nesodden bibliotek!
...

View on Facebook

Translate »
Share This