Søk i katalogen


MEG OG MITT

Hva skjer?

jan
19
ons
12:00 Boklunsj
Boklunsj
jan 19@12:00-12:30
Boklunsj Velkommen til Boklunsj hver onsdag klokka 12 på Nesodden bibliotek. Under boklunsjen forteller en bibliotekar om en anbefalt bok eller forfatterskap. HUSK SMITTEVERNSREGLENE FOR COVID 19: – Ved sykdom og symptomer på korona, skal man[...]
12:00 Håndarbeidstreff
Håndarbeidstreff
jan 19@12:00-15:00
Velkommen til Håndarbeidstreff på biblioteket! Dette er en møteplass for deg som liker strikk og annet håndarbeid. Kom når du vil og strikk hva du vil! Kvinner og menn i alle aldre som liker å strikke,[...]
jan
22
lør
11:30 Lørdagssjakk for barn og ungdom
Lørdagssjakk for barn og ungdom
jan 22@11:30-13:00
Lørdagssjakk for barn og ungdom Som del av prosjektet Ungdom for barn, starter vi opp med sjakk på Tangenten en lørdag i måneden. Vi møtes på Øvre kafé. Dette vil være et gratis arrangement uten[...]

Betjent åpningstid

Åpningstider i dag:
11:00 - 15:00
Dag Åpen Stengt
Mandag 11:00 15:00
Tirsdag 11:00 19:00
Onsdag 11:00 15:00
Torsdag 11:00 19:00
Fredag 11:00 15:00
Lørdag 10:00 14:00
Søndag Stengt
Biblioteket er selvbetjent i Tangentens åpningstid
Med forbehold om avvikende åpningstid i forbindelse med ferier og helligdager

DIGITALT LÅNEKORT

Lånekort

Nasjonalbiblioteket og Bibliotek-Systemer AS tilbyr digitalt nasjonalt lånekort. Dette er et fullverdig nasjonalt lånekort som lånere uten nasjonalt lånekort fra før kan skaffe seg ved å registrere seg på nb.bib.no.  Tjenesten krever at man identifiserer seg ved hjelp av ID-Porten (MinID, BankID, m.fl.).

Som digital nasjonal låner har man tilgang til nasjonale bibliotektjenester som f.eks. Filmbib. For å få låne bøker og andre medier lokalt, samt få tilgang til e-boklån via BookBites eller Libby, kontakter du oss på nesodden.folkebibliotek@nesodden.kommune

 

 

DIGITALE EVENTYRSTUNDER

Anja

Anja Meiniken Dørre har laget digitale eventyrstunder dere kan kose dere med hjemme i stua, i barnehagen eller på skolen.

 

Se Anjas eventyrstunder her.

 

LÅN E-BØKER OG E-LYDBØKER PÅ ENGELSK MED LIBBY

Med appen Libby kan innbyggerne i Viken lese engelske e-bøker, e-lydbøker og magasiner på telefon og nettbrett. Appen kan lastes ned fra App Store, Google Play eller Microsoft.

Libbylogo

Slik låner du:

  1. Last ned appen Libby, by Overdrive
  2. Finn Viken fylkesbibliotek
  3. Legg inn lånernummeret ditt

FILMBIB LogoFilmbib

Med ditt nasjonale lånekort har du gratis tilgang til Filmbib. Du logger på tjenesten med ditt lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter. I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid.

Filmbib – se film med ditt lånekort!

PRESSREADER – AVISER FRA HELE VERDEN

Appen PressReader gir deg tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter på mer enn hundre forskjellige språk. Stikker du innom Nesodden bibliotek, får du tilgang. Last ned appen til din telefon eller nettbrett og ta turen innom biblioteket. På vårt trådløse nettverk får du nedlastingstilgang i 60 dager, også etter at du har forlatt Tangenten. Du har dessuten tilgang til PressReader sin nettsideutgave på bibliotekets PCer.

Fra og med våren 2020 har du også tilgang til PressReader hjemmefra eller på mobil/nettbrett selv om du ikke kommer innom biblioteket. Logg inn i Meg & Mitt og trykk på PressReader-knappen nederst til venstre. Du får da tilgang i 60 dager. Hvis du bruker mobiltelefon eller nettbrett, må du velge webversjon – PressReader-knappen er dessverre ikke tilgengelig i mobilversjonen.

Du kan opprette en personlig konto på PressReader. Klikk på Sign in-knappen oppe til høyre. Velg «New user? Sign up now free».

Mor og datterVERDENSBIBLIOTEKET

Les og hør e-bøker på ditt språk!

På Verdensbiblioteket finnes det e-bøker og lydbøker på mange forskjellige språkx, f.eks. arabisk, thai, polsk, tigrinja og somali. Du kan enkelt lage deg brukernavn og passord. Det er gratis, og du trenger ikke lånekort fra biblioteket for å lese bøker her. På Verdensbiblioteket finnes det litteratur for barn, ungdom og voksne.

mobilweb06LÅNEKORT PÅ MOBIL

Når du bruker bibliotekets web-app kan du få lånekortet ditt på smarttelefonen, og bruke mobilen som lånekort.

Ved å bruke bibliotekets web-app for smarttelefon og nettbrett får du en enkel tilgang til søk, lånekonto og lånekortet ditt. Da har du alltid med deg biblioteket, uansett hvor du er. Åpner du bibliotekets websøk på mobiltelefon eller nettbrett, blir du sendt til Mikromarcs web-app.

FACEBOOK

3 hours ago

Nesodden bibliotek
Vi anbefaler Hunter i Huskvarna av Sara Stridsberg!Man blir slått i bakken av Sara Stridsbergs prosa og hun er en forfatter av verdensklasse! Elleve noveller om søskenkjærlighet, vennskap, sviktende foreldreomsorg, innsiden av en hval, nedlagte fabrikklokaler, en øy med et fyrtårn, dødslengsel og død. Realistisk, mytisk, eventyrlig og sterkt! Vi anbefaler denne boka og resten av Sara Stridsbergs forfatterskap på det sterkeste!#sarastridsberg @aschehoug #hunterihuskvarna #noveller ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

Nesodden bibliotek
Vi anbefaler tegneseriedokumentaren Inne i speilsalen av Liv Strömquist:Urovekkende, morsom og opplysende tegneserie for voksne om viktigheten av skjønnhet i vår samtid og tidligere tider.Hva er skjønnhet? Hvordan har synet på det vakre mennesket forandret seg gjennom tidene? Hva betyr vårt utseende personlig for deg og meg? Hva skjer i vårt hode når vi ser bilder av vakre influensere på instagram? Gjennom Strömquists tekst og tegninger møter vi blant annet keiserinne Elisabeth av Østerrike (1837-1898). Hun ble i sin tid berømt for sin eventyrlige skjønnhet. Hun hadde en ansatt som kun hadde i oppgave å stelle hennes vakre hår og hun levde i perioder kun på sorbet og buljong. Alt for skjønnheten!Vi møter også moderne kvinner i ulike aldre som forteller om hva deres egen skjønnhet betyr og har betydd for dem og hvordan det kjennes at skjønnhet falmer med årene.Løp og lån!@forlagetmanifest @leifstromquist #tegneserie ... See MoreSee Less
View on Facebook

Translate »
Share This