Søk i katalogen


MEG OG MITT

Hva skjer?

Det er ingen kommende hendelser.

Betjent åpningstid

Åpningstider i dag:
Dag Åpen Stengt
Mandag 9.00 15.30
Tirsdag 9.00 15.30
Onsdag 9.00 15.30
Torsdag 9.00 15.30
Fredag 9.00 15.30
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Reduserte åpningstider for å unngå smittespredning av COVID-19
 

FILMBIB Grønn filmbib logo

Med ditt nasjonale lånekort har du gratis tilgang til Filmbib. Du logger på tjenesten med ditt lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter. I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid.

Filmbib – se film med ditt lånekort!

PRESSREADER – AVISER FRA HELE VERDEN

Appen PressReader gir deg tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter på mer enn hundre forskjellige språk. Stikker du innom Nesodden bibliotek, får du gratis tilgang. Last ned appen til din telefon eller nettbrett og ta turen innom biblioteket. På vårt trådløse nettverk får du nedlastingstilgang i 7 dager, også etter at du har forlatt Tangenten. Du har dessuten tilgang til PressReader sin nettsideutgave på bibliotekets PCer. 

Fra og med våren 2020 har du også tilgang til PressReader hjemmefra eller på mobil/nettbrett selv om du ikke kommer innom biblioteket. Logg inn i Meg & Mitt og trykk på PressReader-knappen nederst til venstre. Du får da tilgang i 7 dager. Hvis du bruker mobiltelefon eller nettbrett, må du velge webversjon – PressReader-knappen er dessverre ikke tilgengelig i mobilversjonen.

Du kan opprette en personlig konto på PressReader. Klikk på Sign in-knappen oppe til høyre. Velg «New user? Sign up now free».

mobilweb06LÅNEKORT PÅ MOBIL

Når du bruker bibliotekets web-app kan du få lånekortet ditt på smarttelefonen, og bruke mobilen som lånekort.

Ved å bruke bibliotekets web-app for smarttelefon og nettbrett får du en enkel tilgang til søk, lånekonto og lånekortet ditt. Da har du alltid med deg biblioteket, uansett hvor du er. Åpner du bibliotekets websøk på mobiltelefon eller nettbrett, blir du sendt til Mikromarcs web-app.

FACEBOOK

4 days ago

Nesodden bibliotek

Et helt bibliotek rett i lomma! 😊📚🌞 God sommer! #lommeboka ...

View on Facebook

4 days ago

Nesodden bibliotek

Nesodden bibliotek tar en prat i sommer med forfattere på halvøya vår. I dag snakker vi med Mikkel Vika.

-Kan du fortelle litt om din siste bok?
- Min siste bok heter Jeg vil helst ikke være her, og er en novellesamling/kollektivroman om å vokse opp i Tønsberg på 90-tallet, der jeg opprinnelig kommer fra.

-Hva skriver du på nå?
- Jeg skriver hele tiden, men ikke alle ideer er gode ideer, så nå er jeg i en slags mellomfase der jeg tester ut litt forskjellige ting. Forhåpentligvis er noen av forsøkene verdt å gå videre med.

-Hva leser du for tiden?
- Nå leser jeg meg gjennom Hemingways forfatterskap igjen. Jeg har en tendens til å gjøre det om sommeren, og i fjor sommer var det Philip Roth.

-Hva anbefaler du å lese i sommer?
- Erpenbecks Hjemsøkelse og Tokarczuks Før plogen over de dødes knokler er gode leseopplevelser jeg unner andre å oppleve, selv om de kanskje ikke er utpreget sommerlektyre.

-Hva er dine sommerplaner?
- Vi pleier å feriere på den polske rivieraen, men i år blir det tur til vakre Helgelandskysten, Tønsberg og nesoddsommer. Det tror jeg blir fint, særlig om været blir slik det er nå.

-Hva anbefaler du å gjøre på Nesodden i sommer?
- Vandre kyststien, ta seg et bad på veien og nyte forfriskninger på Signalen – da er livet godt.

#mikkelvika #nesodden #amtaland #lesesommer #nesoddenleser #helenorgeleser @vbforlaget #leslokalt #lokalforfatter #nesoddforfatter #sommer #sommerprat @mikkelvika
...

View on Facebook

Translate »
Share This