Søk i katalogen


MEG OG MITT

Hva skjer?

mar
1
man
11:30 Seniorkino – Portrett av en kvin...
Seniorkino – Portrett av en kvin...
mar 1@11:30-13:30
Velkommen til Seniorkino i Auditoriet annenhver mandag. Påmelding til nesodden.folkebibliotek@nesodden.kommune.no. Begrenset antall plasser. Husk å følge gjeldende smittevernregler i Tangenten og biblioteket. Denne gangen viser vi filmen Portrett av en kvinne i flammer. Omtale fra[...]
mar
2
tir
12:00 Håndarbeidstreff
Håndarbeidstreff
mar 2@12:00-15:00
Velkommen til Håndarbeidstreff hver tirsdag klokka 12-15. Grunnet smittesituasjonen er det begrenset antall plasser (10 stk). Meld dere på til nesodden.folkebibliotek@nesodden.kommune.no. Ta med deg strikketøyet ditt eller et annet håndarbeid. Vi møtes på Øvre kafe[...]
16:00 Sjakk for barn og ungdom
Sjakk for barn og ungdom
mar 2@16:00-17:00
Sjakk for barn og ungdom @ Øvre kafe, Tangenten
Sjakk for barn og ungdom på biblioteket. Vi inviterer barn og ungdom fra 6 år og oppover til å møtes på biblioteket for å spille sjakk sammen tirsdager fra kl 16.00 til kl 17.00. Grunnet[...]

Betjent åpningstid

Åpningstider i dag:
09.00 - 15.30
Dag Åpen Stengt
Mandag 09.00 15.30
Tirsdag 09.00 19.00
Onsdag 09.00 15.30
Torsdag 09.00 15.30
Fredag 09.00 15.30
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Reduserte åpningstider for å unngå smittespredning av COVID-19
Begrensede åpningstider i forbindelse med ferier og helligdager

DIGITALE EVENTYRSTUNDER

Anja

Anja Meiniken Dørre har laget digitale eventyrstunder dere kan kose dere med hjemme i stua, i barnehagen eller på skolen.

 

Se Anjas eventyrstunder her.

 

LÅN E-BØKER OG E-LYDBØKER PÅ ENGELSK MED LIBBY

Med appen Libby kan innbyggerne i Viken lese engelske e-bøker, e-lydbøker og magasiner på telefon og nettbrett. Appen kan lastes ned fra App Store, Google Play eller Microsoft.

Libbylogo

Slik låner du:

  1. Last ned appen Libby, by Overdrive
  2. Finn Viken fylkesbibliotek
  3. Legg inn lånernummeret ditt

FILMBIB LogoFilmbib

Med ditt nasjonale lånekort har du gratis tilgang til Filmbib. Du logger på tjenesten med ditt lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter. I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid.

Filmbib – se film med ditt lånekort!

PRESSREADER – AVISER FRA HELE VERDEN

Appen PressReader gir deg tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter på mer enn hundre forskjellige språk. Stikker du innom Nesodden bibliotek, får du tilgang. Last ned appen til din telefon eller nettbrett og ta turen innom biblioteket. På vårt trådløse nettverk får du nedlastingstilgang i 60 dager, også etter at du har forlatt Tangenten. Du har dessuten tilgang til PressReader sin nettsideutgave på bibliotekets PCer.

Fra og med våren 2020 har du også tilgang til PressReader hjemmefra eller på mobil/nettbrett selv om du ikke kommer innom biblioteket. Logg inn i Meg & Mitt og trykk på PressReader-knappen nederst til venstre. Du får da tilgang i 60 dager. Hvis du bruker mobiltelefon eller nettbrett, må du velge webversjon – PressReader-knappen er dessverre ikke tilgengelig i mobilversjonen.

Du kan opprette en personlig konto på PressReader. Klikk på Sign in-knappen oppe til høyre. Velg «New user? Sign up now free».

Mor og datterVERDENSBIBLIOTEKET

Les og hør e-bøker på ditt språk!

På Verdensbiblioteket finnes det e-bøker og lydbøker på mange forskjellige språkx, f.eks. arabisk, thai, polsk, tigrinja og somali. Du kan enkelt lage deg brukernavn og passord. Det er gratis, og du trenger ikke lånekort fra biblioteket for å lese bøker her. På Verdensbiblioteket finnes det litteratur for barn, ungdom og voksne.

mobilweb06LÅNEKORT PÅ MOBIL

Når du bruker bibliotekets web-app kan du få lånekortet ditt på smarttelefonen, og bruke mobilen som lånekort.

Ved å bruke bibliotekets web-app for smarttelefon og nettbrett får du en enkel tilgang til søk, lånekonto og lånekortet ditt. Da har du alltid med deg biblioteket, uansett hvor du er. Åpner du bibliotekets websøk på mobiltelefon eller nettbrett, blir du sendt til Mikromarcs web-app.

FACEBOOK

8 hours ago

Nesodden bibliotek
Vi anbefaler: Det brenner av Sunniva Vagstad og Dominic Munton Fire venner, et rollespill som ender galt, et bål som er eller ikke er slukket og en stor skogbrann. Slik starter fortellingen om Siv, Ben og Isak i Det brenner. Siv stikker av fra skogbrannen og løper hjem. Hun regner med at vennene har gjort det samme, men dagen etter er Isak savnet. Sammen med Isaks eneste fortrolige venn, Ben, prøver Siv å finne ut hva som har skjedd. Det Brenner er en bok om vennskap, skyld, svik, forelskelse og klima der løsningen på mysteriet viser seg å være en overraskelse både for hovedpersonene og oss som lesere. Dette er en krimgåte for lesere fra 10 år og oppover. Anbefalt av Karianne Reite ...
View on Facebook

14 hours ago

Nesodden bibliotek
Digital boklunsj her på sosiale medier i dag! Nesodden biblioteks Sissel Bjerkelund forteller om Haruki Murakamis nye novellesamling Første person entall:I denne novellesamlingen er det åtte noveller. Som tittelen sier fortelles alle av jeg-personen. Det er lett å tenke at dette er Murakamis egne erindringer, men jeg er ikke skråsikker på det. Ikke noe er sikkert i Murakamis finurlige univers.Novellene handler om tilfeldige møter mellom mennesker, mennesker som dukker opp i minnet til fortelleren fra fortiden. Her er minner fra ungdomstiden, personer som han møtte i studietiden og andre temaer han har møtt gjennom felles interesser, som for eksempel musikk. Siden dette er skrevet av Murakami finnes også drømmelignende scenarioer som i novellen Shinagawa -apens bekjennelser. Her møter vi den aldrende apen som var oppvokst hos en universitetsprofessor i fysikk. Apen snakker selvfølgelig, han stjeler navn, han liker klassisk musikk, og særlig den syvende symfonien av Bruckner.Nok et unikt Murakami øyeblikk.God lesning! Hilsen Sissel og resten av oss på Nesodden bibliotek.Les flere av våre anbefalinger på nesoddenbibliotek.no. ...
View on Facebook

Translate »
Share This