Søk i katalogen


MEG OG MITT

Hva skjer?

Det er ingen kommende hendelser.

Betjent åpningstid

Åpningstider i dag:
9.00 - 15.30
Dag Åpen Stengt
Mandag 9.00 15.30
Tirsdag 9.00 15.30
Onsdag 9.00 15.30
Torsdag 9.00 15.30
Fredag 9.00 15.30
Lørdag Stengt
Søndag Stengt
Reduserte åpningstider for å unngå smittespredning av COVID-19
 

FILMBIB Grønn filmbib logo

Med ditt nasjonale lånekort har du gratis tilgang til Filmbib. Du logger på tjenesten med ditt lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android for dine håndholdte enheter. I Filmbib kan du se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid.

Filmbib – se film med ditt lånekort!

PRESSREADER – AVISER FRA HELE VERDEN

Appen PressReader gir deg tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter på mer enn hundre forskjellige språk. Stikker du innom Nesodden bibliotek, får du gratis tilgang. Last ned appen til din telefon eller nettbrett og ta turen innom biblioteket. På vårt trådløse nettverk får du nedlastingstilgang i 7 dager, også etter at du har forlatt Tangenten. Du har dessuten tilgang til PressReader sin nettsideutgave på bibliotekets PCer. 

Fra og med våren 2020 har du også tilgang til PressReader hjemmefra eller på mobil/nettbrett selv om du ikke kommer innom biblioteket. Logg inn i Meg & Mitt og trykk på PressReader-knappen nederst til venstre. Du får da tilgang i 7 dager. Hvis du bruker mobiltelefon eller nettbrett, må du velge webversjon – PressReader-knappen er dessverre ikke tilgengelig i mobilversjonen.

Du kan opprette en personlig konto på PressReader. Klikk på Sign in-knappen oppe til høyre. Velg «New user? Sign up now free».

mobilweb06LÅNEKORT PÅ MOBIL

Når du bruker bibliotekets web-app kan du få lånekortet ditt på smarttelefonen, og bruke mobilen som lånekort.

Ved å bruke bibliotekets web-app for smarttelefon og nettbrett får du en enkel tilgang til søk, lånekonto og lånekortet ditt. Da har du alltid med deg biblioteket, uansett hvor du er. Åpner du bibliotekets websøk på mobiltelefon eller nettbrett, blir du sendt til Mikromarcs web-app.

FACEBOOK

13 hours ago

Nesodden bibliotek

Delila Aimee Omdal som bor på Nesodden har debutert med diktboka Jeg kjenner følelsen i år. Gratulerer!

Diktboka til Omdal finner du på hyllene til Nesodden bibliotek! Her kan du lese et av diktene fra boka (fra side 28):

Når alt er mørkt
Og lyset blafrer forsiktig
I den kilende himmelpusten
Er jeg den som
River ned skjøre vegger
Sånn at mørket blir
Enda litt mer skremmende
Da er det godt
At du har fyrstikker
Det er akkurat som om
Den lille flammen
Er varmere enn før
Det kan jo være
Fordi du tente den i
Kjærlighet
...

View on Facebook

2 days ago

Nesodden bibliotek

I sommer tar Nesodden bibliotek en prat med forfattere på halvøya vår. I dag møter vi Silje Kinsten og du ser henne bade på Hornstranda på Nesodden.

-Kan du fortelle litt om din siste bok?
-Det er en roman som heter Jeg vet ikke helt hva det er. Den handler om trebarnsmoren Fia, som i starten av boken har sin siste dag som frisk. I andre del blir hun syk, og ingen vet hva som feiler henne. Fia blir ikke bedre og det tar lang tid å få svar på hva som er galt. Boken handler om hvordan Fia opplever det å befinne seg i en vanskelig situasjon, og om hvordan livet hennes brått endrer seg.

-Hva skriver du på nå?
-Jeg skriver litt på en novelle.

-Hva leser du for tiden?
-Påskeparaden av Richard Yates. Når jeg er ferdig med den, har jeg veldig lyst til å lese Alle tings kjerne av Helene Imislund og Bra kunst om menn av Ellen Emmerentze Jervell.

-Hva anbefaler du å lese i sommer?
-Jeg synes det er fint å lese noveller året rundt, også om sommeren. Bli som folk av Stina Stoor, alle novellesamlingene til Judith Hermann, Helle Helles Rester og Biler og dyr og Bavian av Naja Marie Aidt anbefales.

-Hva er dine sommerplaner?
-Jeg skal være på Nesodden nesten hele sommeren. I tillegg kommer vi til å dra en tur til Toten.

-Hva anbefaler du å gjøre på Nesodden i sommer?
-Gå ned på en av de mange bryggene, dingle med bena og se utover vannet. Og bade, selvfølgelig. Her om dagen var jeg på Hornstranda for første gang. Det var utrolig fint å sitte i den varme sanden og se på solnedgangen.

@netsnik @flammeforlag #jegvetikkehelthvadeter #sommerprat #nesodden #lokalforfatter #bading #strandliv #forfatterliv #nesoddenliv #amtaland #lesetips #boktips #detdumålese #lesesommer #sommer #nesoddenleser #helenorgeleser #noveller
...

View on Facebook

Translate »
Share This