Nesodden bibliotek blir stengt inntil videre. Nesodden kommune og Folkehelseinstituttet anbefaler at man skal unngå store ansamlinger med mennesker for å begrense smitte av COVID-19. Nesodden kommune vurderer situasjonen fortløpende.

Nesodden bibliotek avlyser alle våre arrangementer til og med 13.april. Dette gjelder også arrangement der vi ikke er hovedarrangør. Følg med på våre nettsider for å se når vi er i gang med arrangementer igjen.

Vi håper at det i denne spesielle tiden vi er inne i vil være til nytte at vi utvider vårt digitale tilbud. Det vil bli kjøpt inn flere e-bøker du kan lese gratis på appen BookBites. Les mer om BookBites og våre andre digitale tjenester.

Nesodden bibliotek vil også skape mer innhold på vår nettside og i sosiale medier. Følg oss på facebook, instagram og nesoddenbibliotek.no.

Vi ønsker at dere beholder bibliotekbøkene hjemme til vi åpner biblioteket for vanlig drift igjen og det er dessverre ikke mulig å levere bøker på biblioteket foreløpig. Det blir ikke gitt purring på bøker i denne perioden vi er inne i nå.

Lurer du på noe? Vi er her for deg! Kontakt oss gjerne på e-post: nesodden.folkebibliotek@nesodden.kommune.no

Translate »