I perioden 5.-17. mai vil Nesodden bibliotek være stengt for publikum på grunn av bytte av fagsystem. Utlåns- og innleveringsautomatene vil også være utilgjengelige. De åpne leseplassene i bibliotekets lokale er dessverre utilgjengelige, men lesesalen er åpen i Tangentens åpningstid.

Når biblioteket er stengt vil telefonen ikke bli besvart, men vi svarer på e-post på nesodden.folkebibliotek@nesodden.kommune.no.

Bibliotekets nye system heter Quria. Vi vil også få nye nettsider. Hvis du har lyst til å se hvordan systemet ser ut, kan du besøke nettsidene til Ås bibliotek og Vestby bibliotek, som begge bruker Quria.

Fra onsdag 18. mai har vi igjen åpent som normalt.

Stengt for lån fra andre bibliotek fra 19. april

I forbindelse med systembyttet må biblioteket stenge for bestilling fra andre bibliotek. Det betyr at det i perioden 19. april-15. mai ikke vil være mulig å bestille bøker og materiale fra andre bibliotek gjennom oss. Vi vil heller ikke sende bøker til andre bibliotek i denne perioden.

PC-er og utskrift er ikke tilgjengelig

Det vil ikke være mulig å bruke våre PC-er eller skrivere i perioden mens vi er stengt. Ta kontakt på e-post nesodden.folkebibliotek@nesodden.kommune.no hvis du må få tatt en utskrift eller kopi.

Forlenget lånetid og stans i purringer

Vi setter pris på om du beholder dine lån hjemme i perioden vi holder stengt. Det meste av utlånet får allerede nå forfall etter at vi åpner igjen, og det vil selvfølgelig heller ikke sendes ut purringer i stengeperioden. Hvis du allikevel vil levere, er innleveringsboksene utenfor Tangenten tilgjengelige.

E-bøker

Husk at du kan lese og lytte til e-bøker i Bookbites og Libby mens vi er stengt.

Kafé Tangenten er åpen som normalt.