Velkommen til Barnekrimfestival på Nesodden bibliotek! Fredag 29.mars og 30.mars i ungdomsarenaen på Tangenten.

To barn ser på fotspor.

MYSTERIENE I KRÅKESLOTTET BARNEHAGE

Fredag 29.mars kan du høre om Mysteriene i Kråkeslottet barnehage. Forfatter Lars Mæhle og illustratør Odd Henning Skyllingstad tegner og forteller fra bøkene sine.

Med Mysteriene i Kråkeslottet barnehage har de aller minste endelig fått sin egen krimserie! Leon og Live, Kråkeslottets egne detektiver, løser gåter som alle barn vil kunne kjenne igjen. Hvorfor er det møkkete på gulvet? Hvor er brillene til Elin? Sjarmerende mini-krim for barn mellom 3-6 år.

Forestilling 1: Klokka 10.30 i Ungdomsarenaen på Tangenten.

Forestillng 2: Klokka 11.30 i Ungdomsarenaen på Tangenten.

Vi ønsker barnehager og andre barn fra 3-6 år velkommen denne dagen.

Flott om barnehagegrupper sier fra hvilken forestilling de drar på og hvor mange som kommer til Karianne Reite :karianne.reite@nesodden.kommune.no.

EDWARD RUBIKONS MYSTERIER

Lørdag 30.mars klokka 12, får du høre om Edward Rubikons mysterier i Ungdomsarenaen på Tangenten.

Denne forestillingen passer best fra 1.- 4. klasse.

Edward Rubikon er etterforsker av overnaturlige hendelser. Bestevennen hans heter Kasper, og sammen løser de mysterier. Du finner dem i bøkene om Edward Rubikons mysterier.

Forfatter Aleksander Kirkwood Brown og illustratør Andreas Iversen er også gode på å etterforske overnaturlige hendelser og de kommer til Nesodden bibliotek. De vil ha med seg en del utstyr til spøkelsesjakt, så dette blir spennende.

Barnekrimfestivalen på Nesodden bibliotek er gratis! Det blir også en tegnekonkurranse vi utlyser i forkant av festivalen.

Barnekrimfestivalen på Nesodden bibliotek er støttet av Nasjonalbiblioteket og Bokåret 2019.

Translate »