15. oktober 2019@18:00-19:15
2019-10-15T18:00:00+02:00
2019-10-15T19:15:00+02:00
Hvor:
Bibliotekhjørnet i voksenavdelingen i biblioteket.
Kongleveien 2
1452 Nesoddtangen
Pris:
Kontakt:
Liv Jessen

Nå er det hennes tur

I forbindelse med TV-aksjonen ønsker vi velkommen til en kveld
med Gro Lindstad og Kristin Hetle.

Kristin Hetle har sittet fem år i ledergruppen i UN Women, og har også hatt ansvaret for kommunikasjon i UNFPA – FNs organisasjon for mødrehelse og seksuell og reproduktiv helse og rettigheter.

I dag er hun likestillingsrådgiver i Redd Barna, og styreleder for den internasjonale organisasjonen Women Deliver. Før det var hun i mange år journalist i NRK radio, og kommunikasjonsrådgiver for en rekke bedrifter og organisasjoner. Likestilling har hun vært opptatt av siden hun som 15-åring hørte Berit Ås snakke om sin pamflett «Kvinnens lille røde».

Gro Lindstad er daglig leder i FOKUS – Forum for Kvinner og Utviklingsspørsmål. Hun har tidligere jobbet for UNIFEM (nå UN Women) ved hovedkontoret i New York, har vært utenriks- og forsvarspolitisk rådgiver for SVs stortingsgruppe og jobbet 3 år som Landdirektør for Flyktninghjelpen i Kroatia og Bosnia og Hertzegovina.

Gro var første leder for LLH – Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, etter at de norske homoorganisasjonene slo seg sammen i slutten av 2002. Hun har mer enn 40 års erfaring fra jobbing i ulike organisasjoner og politikk.

Arrangementet åpnes av ordfører Truls Wickholm og vil bli ledet av lokal koordinator for TV-aksjonen Liv Jessen.

Det blir også en kort appell med Lara Rashid, ambassadør for TV -aksjonen i Akershus.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Nesodden kommune, Nesodden frivilligsentral og Nesodden bibliotek inviterer.