4. november 2017@10:30-11:15
2017-11-04T10:30:00+01:00
2017-11-04T11:15:00+01:00

Velkommen til en sanselig musikkopplevelse for de minste barna (0-3 år). Bli med Frøy Aagre og hennes saksofon på skattejakt etter spennende klanger! Hun tar barna med på en musikalsk oppdagelsesferd og utforsker klangen på de ulike instrumentene som hun finner, for så å sette det hele sammen til et «kling klang»-musikkverk. Etter forestillingen inviteres barna opp på scenen for å utforske og spille på instrumentene. «Musikalsk meditasjon for dei aller minste.» – Periskop.no – (nettidsskrift om kunst for barn og unge)

KLING KLANG is a sensory music experience for the youngest children (0-3 years). Jazz saxophonist Frøy Aagre goes on a musical treasure hunt with her saxophone, searching for exciting timbres that she puts together to a musical piece at the end. After the show the children are invited up to the stage to explore and play with the instruments. Kling klang er Støttet av Norsk kulturråd.

Anmeldelse Kling klang i Periskop: http://www.periskop.no/musikalsk-meditasjon-dei-aller-minste/