3. januar 2019@18:00-20:00
2019-01-03T18:00:00+01:00
2019-01-03T20:00:00+01:00

Nesodden biblioteks venneforening inviterer til foredrag med forfatter Inger Derlick og årsmøte

Torsdag 3.januar kommer forfatter Inger Derlick til Nesodden bibliotek. Hun forteller om og leser fra sin biografi om sin svigerfar Hannes Derlick. Boka heter «Et Øyemenneske. Historien om Hannes Derlick» og tar oss tilbake til et spennende og utfordrende liv for en tysk kunstner med sterk tilknytning til Norge. Hannes Derlick kom til Norge første gang i 1925 og forelsket seg i den norske naturen. Senere forelsket han seg også i en norsk kvinne, men krigen gjorde det vanskelig for forholdet deres. Boka er blant annet basert på Hannes Derlicks brev fra Østfronten. Til tross for at han var tysk statsborger kjempet han på norsk side under andre verdenskrig. Hannes Derlick var en betydelig kunstner av sin tid.

Dette er Inger Derlicks første bok. Hun har jobbet med teater, film, ballett og kostymedesign.

Etter foredraget ved Inger Derlick inviterer Nesodden biblioteks venneforening alle interesserte til årsmøte i foreningen.

Velkommen til Nesodden bibliotek, torsdag 3.januar klokka 18. I bibliotekhjørnet.