Ungdom for barn starter opp igjen med fotokurs!

Ungdom for barn starter opp igjen med fotokurs!

Hver torsdag kl. 15- 16.30 kan barn fra 5. til 7. klasse og frivillige ungdomsverter møtes på biblioteket for morsomme aktiviteter. Alt er gratis.

Tre torsdager fremover, 21/9, 28/9 og 5/10, kan barna bli med på fotokurs i Elevkantina på Tangenten. Kursholder er Nesodden-fotograf Eivor Eriksen fra Fotofolk. Barna kan gjerne ta med egen telefon, de som ikke har, jobber sammen med andre. De frivillige ungdommene i Ufb er som vanlig med som hjelpere og verter for kurset.

Påmelding må inneholde barnas navn og alder, og en godkjenning til at bilder av barna kan brukes i forbindelse med kurset. Fullmaktsskjema blir sendt med barna første dag, etikk og personvern er en viktig del av kurset.

Påmelding til: mariken.stadskleiv@nesodden.kommune.no

 

Ufb er et samarbeid mellom Tangenåsen FAU, Nesodden barnesjakklubb og Nesodden bibliotek med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Tilbudet er gratis.

 

Litt om Eivor:

Eivor Eriksen, født og oppvokst i Oslo hvor jeg valgte "Foto" som valgfag på ungdomsskolen. Jeg så på nyhetene hvordan fotografene samlet seg i vandrehallen på Stortinget et år det var valg, og tenkte: "Så gøy det hadde vært å være der, akkurat når det skjedde". Gikk så 1 år tegning form, farge og 1 år foto på Sogn Vgs, før jeg begynte som lærling i Dagbladet. Der var jeg lærling i 2 år og tok svennebrev som pressefotograf.

Har jobbet som fotograf siden, med portrett, reklame og pressefoto, og driver Fotofolk sammen med min mann og kollega Erik Thallaug. Er mammaen til Jon og Hanne".

Velkommen🥰

#ungdomforbarn #sparebankstiftelsendnb #nesoddenbibliotek #nesoddenkommune

Språkvelger