Ungdom for barn i mars!

Ungdom for barn i mars!

Torsdager i mars får vi besøk av teaterpedagog Margrete Bratberg. Bli med! Lørdag 18. mars arrangerer vi førstehjelpskurs for barn og unge i samarbeid med Røde kors. OBS! Begrenset med plasser

Torsdag 9.mars – MORDGÅTE

Vi lader opp til påsken med en live mordgåte på biblioteket!

Møt opp i ungdomsarenaen kl.15.00, så får dere lære spillereglene og være med på moroa.

 

Torsdag 16.mars - TEATERSMINKE

Vi prøver oss på diverse teatersminke, på oss selv og på hverandre. Du kan få veiledning og lære ulike teknikker eller bare teste ut ulike karakterer eller motiver selv.

Møt opp i elevkantina kl. 15.00.

 

Lørdag 18. mars KURS FOR UNGE FØRSTEHJELPERE

Vi gjentar suksessen og sammen med Røde Kors arrangerer vi nok en gang kurs for unge førstehjelpere. Kurset passer for både barn og ungdom fra 10 år og oppover.

Vi har begrenset med plasser og påmeldingsfrist torsdag 16. mars. Tid og sted:11.00-16.00 i elevkantina. Vi serverer lunsj og deltagerne får kursbevis.

 

Torsdag 23.mars - PÅSKEQUIZ/REBUS

Bli med på en morsom påske-quiz som inneholder både spørsmål og ulike oppgaver. Du kan komme alene eller med "laget ditt". Møt opp i ungdomsarenaen kl.15.00.

 

Torsdag 30.april – OVERRASKELSE.

Siste Ungdom for barn-aktivitet før påskeferien. Møt opp i ungdomsarenaen kl 15.00.

 

Alle aktivitetene er gratis og åpne for alle barn på Nesodden. Send mail til Mariken Stadskleiv for å sikre deg plass: Mariken.Stadskleiv@nesodden.kommune.no

Vårens aktiviteter arrangeres i samarbeid med Teaterfabrikken v/Margrete Bratberg og Røde Kors v/Erik Røsæg. Ungdom for barn er et samarbeidsprosjekt mellom Tangenåsen FAU, Nesodden bibliotek og Nesodden barnesjakklubb, og støttet av Sparebakstiftelsen.

 

Alle våre aktiviteter planlegges og gjennomføres i samarbeid med frivillige ungdommer fra Tangenåsen ungdomsskole. Vil du være med som frivillig? Vi vil gjerne ha deg med! Send en mail til Mariken.Stadskleiv@nesodden.kommune.no

Språkvelger