Barnas boklørdag!

Barnas boklørdag!

Velkommen til Barnas boklørdag på Nesodden bibliotek våren 2023. 3.juni kommer Veronica Salinas med sin bok Slem!

En lørdag i måneden våren 2023 setter vi barn og bøker i fokus hos oss. Paraplyen til prosjektet er at alle skal ha rom for å være seg selv. Prosjektet Barnas boklørdag har fått støtte av Norsk Kulturfond.

 

Her er vårens program:

14. januar: "Elefantungen" - teaterforestilling basert på boka Elefantungen av Rudyard Kipling - med Teater Grimsborken. Passer for barn fra 4 år og oppover

 

18. februar: "Påskemåne Ønskesol" - teaterforestilling for barn 4-10 år

 

18. mars: "Følelsesbiblioteket" - forestilling med forfatter Anna Fiske. Passer for barn fra 3 år og oppover. I tillegg til forestillingen klokka 12 blir det ekstraforestilling klokka 13.15. Dette arrangementet er dessverre avlyst på grunn av sykdom.

 

15. april: Teaterlek i en bok med teaterpedagog og musikkteater-artist Margrete Bratberg. Passer for barn 3-6år. I tillegg til arrangementet klokka 12 blir det et arrangement klokka 13.15. Påmelding til Teaterlek i en bok 15.april: send epost til nesodden.folkebibliotek@nesodden.kommune.no hvilket tidspunkt du ønsker.

 

6. mai: "Sultanens sønn" - familieforestilling med De Flunke: Safaa Al-Saadi og Diego Belda. Målgruppe 5-10 år.

 

3. juni: "Slem" - forestilling med forfatter Veronica Salinas. Passer for barn fra 3 år og oppover

 

Alle forestillinger er kl. 12:00. For å sikre deg plass, kan du hente gratis billetter fra kl. 11:00 samme dag som forestillingen er. Begrenset antall billetter.

Følg med for mer informasjon om de kommende arrangementene i prosjektet Barnas boklørdag!

Språkvelger